Det är oss du träffar

Yavuz Tasci
Leg. tandläkare

Hej! Jag jobbar som tandläkare här på kliniken med mina trevliga medarbetare. År 2014 tog över denna trevliga tandläkarpraktik efter c:a ett års gott samarbete med min populära företrädare Tomas Janson.

Jag har tandläkarexamen från Umeå Universitet och har jobbat både inom folktandvården och privata sektorn.

Som person beskrivs jag ofta som lugn och snäll. Jag är god lyssnare och värdesätter ärlighet högt. På fritiden umgås jag ofta med mina nära och kära. Jag gillar även att spela schack och resa. Jag är gift med en sjuksköterska och är pappa till två tjejer.
Ann-Christin Hedberg Nylin
Leg. tandhygienist

Född och uppväxt i Kilafors, Hälsingland. Efter studier i Gävle blev Årsunda och senaste 16 åren Sandviken min bostadsadress. Jag arbetade som tandsköterska från 1976. Utbildade mig senare till tandhygienist vid högskolan i Gävle, examen 1990.
Hälsa och friluftsliv är viktiga bitar i mitt liv. Arbetet som tandhygienist känns därför helt rätt och roligt för mig. Där jag får möjlighet att hjälpa mina patienter till god munhälsa och dessutom få berikande (sociala) personliga kontakter. Hinner även med fritidsintressen som folkdans, musik, polskedans, löpning, styrketräning och förstås mina kära! Gift, barn och barnbarn.

Anna Löfgren
Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska sen 1985, gick 2-årig gymnasialutbildning i Gävle, 1984-1985. Började här 1989. Är gift och har två döttrar och tre barnbarn. När jag inte jobbar tycker jag om att träna, laga mat och baka.

Serour Hajo
Leg. tandläkare

Bor sedan många år tillbaka i Sandviken och har jobbat 19 år på folktandvården. Jag tycker att det är kul och roligt att jobba med människor. Det känns så bra när jag ser att mina patienter blir glada när de får sina tänder fixade och får ett vackert leende. Mina största intressen är musik och bio och på hösten är det roligt att plocka kantareller i skogen.

Jag kan tala 5 språk: bulgariska, arabiska, kurdiska, svenska, engelska och det hjälper mig att kommunicera lättare med patienter av olika ursprung. Nu börjar jag jobba för Dentema i Sandviken och hoppas att kunna erbjuda mina kunskaper inom tandvården på bästa sätt.

 Julia Grünbaum Berg
Tandsköterska

Jag heter Julia och jobbar som tandsköterska på Dentema sedan 2019. Jag är uppvuxen i Sandviken och hade turen att få en tjänst på hemmaplan efter studier vid högskolan i Gävle. Min fritid spenderar jag helst i stallet eller tillsammans med familj och vänner. 

Daisy Weisner
Leg. tandhygienist

Mitt namn är Daisy Weisner och är jag leg. Tandhygienist. Jag är uppväxt i Skåne där jag tog examen från Högskolan i Kristianstad. Jag har även vidare utbildat mig inom oral och hälsa med inriktning mot beteendemedicinsk prevention och behandling från Göteborgs universitet, vilket innebär en ämnesfördjupning i hur jag som tandhygienist kan hjälpa dig som patient att skaffa dig god kost- och munhälsovanor. Jag kommer närmast ifrån Folktandvården i Ockelbo där jag tillbringade 7,5 år.  Jag började här på Dentema oktober 2020.

Jag ser fram emot att få träffa dig.