Det är oss du träffar

Yavuz Tasci
Leg. tandläkare

Yavuz heter jag och jobbar som tandläkare här på kliniken med mina trevliga medarbetare. Jag tog över denna hemtrevliga tandläkarpraktik efter c:a ett års gott samarbete med min populära företrädare Tomas Janson.

Som ny patient hos oss kommer du i första hand träffa mig. Jag har tandläkarexamen från Umeå Universitet och har jobbat både inom folktandvården och privata sektorn.

Som person beskrivs jag ofta som lugn och snäll. Jag är god lyssnare och värdesätter ärlighet högt. På fritiden umgås jag ofta med mina nära och kära. Jag gillar även att spela schack och resa. Jag är gift med en sjuksköterska och vi har två små söta prinsessor tillsammans.
Ing-Marie Dobosz
Tandsköterska

Jag har jobbat drygt 40 år som tandsköterska. 30 år på Folktandvården Sandviken och därefter bytte jag till privat. Älskar att vara ute i skogen och plocka svamp på hösten. Läser mycket, mitt sätt att varva ner. Umgås gärna med mina barn och barnbarn.

Ann-Christin Toresson
Leg. tandhygienist

Född och uppväxt i Kilafors, Hälsingland. Efter studier i Gävle blev Årsunda och senaste 16 åren Sandviken min bostadsadress. Jag arbetade som tandsköterska från 1976. Utbildade mig senare till tandhygienist vid högskolan i Gävle, examen 1990.
Hälsa och friluftsliv är viktiga bitar i mitt liv. Arbetet som tandhygienist känns därför helt rätt och roligt för mig. Där jag får möjlighet att hjälpa mina patienter till god munhälsa och dessutom få berikande (sociala) personliga kontakter. Hinner även med fritidsintressen som folkdans, musik, polskedans, löpning, styrketräning och förstås mina kära! Sambo, barn och barnbarn.
Serour Hajo

Bor sedan många år tillbaka i Sandviken och har jobbat 19 år på folktandvården. Jag tycker att det är kul och roligt att jobba med människor. Det känns så bra när jag ser att mina patienter blir glada när de får sina tänder fixade och få ett vackert leende. Mina största intressen är musik och bio och på hösten är det roligt att plocka kantareller i skogen.

Jag kan tala 5 språk: bulgariska, arabiska, kurdiska, svenska, engelska och det hjälper mig att kommunicera lättare med patienter av olika ursprung. Nu börjar jag jobba för Dentema i Sandviken och hoppas att kunna erbjuda mina kunskaper inom tandvården på bästa sätt.
Anna Löfgren
Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska sen 1985, gick 2-årig gymnasialutbildning i Gävle, 1984-1985. Började här 1989. Är gift och har två döttrar och ett barnbarn. När jag inte jobbar tycker jag om att träna, laga mat och baka.
Julia

Jag heter Julia och är nyexaminerad tandsköterska. Jag är uppvuxen i Sandviken och hade turen att få en tjänst här på hemmaplan hos Dentema efter studier vid högskolan i Gävle. Min fritid spenderar jag helst i stallet eller med familj och vänner.