Det är oss du träffar

Yavuz Tasci
Leg. tandläkare

Yavuz heter jag och jobbar som tandläkare här på kliniken med mina trevliga medarbetare. Jag tog över denna hemtrevliga tandläkarpraktik efter c:a ett års gott samarbete med min populära företrädare Tomas Janson.

Som ny patient hos oss kommer du i första hand träffa mig. Jag har tandläkarexamen från Umeå Universitet och har jobbat både inom folktandvården och privata sektorn.

Som person beskrivs jag ofta som lugn och snäll. Jag är god lyssnare och värdesätter ärlighet högt. På fritiden umgås jag ofta med mina nära och kära. Jag gillar även att spela schack och resa. Jag är gift med en sjuksköterska och vi har två små söta prinsessor tillsammans.


Ing-Marie Dobosz
Tandsköterska

Jag har jobbat drygt 40 år som tandsköterska. 30 år på Folktandvården Sandviken och därefter bytte jag till privat. Älskar att vara ute i skogen och plocka svamp på hösten. Läser mycket, mitt sätt att varva ner. Umgås gärna med mina barn och barnbarn.


Christine Takki
Tandsköterska

Nyutbildad tandsköterska med examen 2015. Har under det gånga året haft turen att göra min praktik här på Dentema där jag blivit fantastiskt bra mottagen av både personal och patienter. Är uppvuxen i Sandviken där jag nu också bor tillsammans med min sambo och våra två söner. Min fritid spenderar jag helst tillsammans med familj och vänner. Jag är glad över min nyanställning och ser fram emot att ses i framtiden.

Ann-Christin Toresson
Leg. tandhygienist

Född och uppväxt i Kilafors, Hälsingland. Efter studier i Gävle blev Årsunda och senaste 16 åren Sandviken min bostadsadress. Jag arbetade som tandsköterska från 1976. Utbildade mig senare till tandhygienist vid högskolan i Gävle, examen 1990. Hälsa och friluftsliv är viktiga bitar i mitt liv. Arbetet som tandhygienist känns därför helt rätt och roligt för mig. Där jag får möjlighet att hjälpa mina patienter till god munhälsa och dessutom få berikande (sociala) personliga kontakter. Hinner även med fritidsintressen som folkdans, musik, polskedans, löpning, styrketräning och förstås mina kära! Sambo, barn och barnbarn.
Anna Löfgren
Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska sen 1985, gick 2-årig gymnasialutbildning i Gävle, 1984-1985. Började här 1989. Är gift och har två döttrar och ett barnbarn. När jag inte jobbar tycker jag om att träna, laga mat och baka.